Om Hafjell

Aktiviteter og opplevelser

Om Hafjell

Hafjell alpinsenter

Hafjell alpinsenter ligger i Øyer kommune med 2 286 innbyggere, kun 15 minutter fra Lillehammer og 20 mil nord for Oslo.

I Hafjell finner du opplevelser og aktiviteter både for barn, foreldre og besteforeldre. Du finner tre familieområder som egner seg perfekt til samlingsted for hele familien.

Om du ønsker mer fart og spenning så er det hele 31 nedfarter i varierende nivåer og 16 skiheiser. Det finnes også bakke for aking.

Hafjell Bike Park sykkel

Aktiviteter sommer

Hafjell er ikke bare en vinterdestinasjon. Her kan du skape minner – også om sommeren. Med en hyttetomt i Hafjell Sør har du tilgang til flere spennende aktiviteter og severdigheter.

Bike park

Hafjell Bike Park er ledene i Norge på heisbasert sykling. De har 18 spesialbygde løyper med forskjellige vanskelighetsgrader.

Stisykling

Ta med sykkelen, og ta gondolen opp til Mosetertoppen som gir deg et godt utgangspunkt for sykling i vakker natur.

Gåturer

Det finnes mange korte og lange gåturer rundt Hafjell. Ta gondolen opp og gå tur på til Hafjelltoppen eller lenger innover fjellet.

Rafting

Liker du fart og moro? Da er rafting i Sjoa noe for deg, og perfekt for de litt større barna.

Hunderfossen

Hunderfossen Eventyrland er et velkjent feriested for mange. Opplev mer enn 60 attraksjoner som passer for hele familien.

Lilleputthammer

Lilleputthammer er en miniatyrversjon bygd i målestokk 1:4 av Storgata i Lillehammer. Lilleputthammer ligger kun 10 minutter fra Hafjell Alpinsenter.

Fyll ut skjema for å last ned