Om Høghaugen Øvre

Høghaugen Øvre er hyttefeltet for deg og din familie. Store tomter med fantastisk utsikt og gode solforhold, samt nærhet til naturen gjør vårt hyttefelt i Hafjell Sør til en perle på fjellet.

Lokasjon

Du finner oss i Hafjell Sør – kun 5 minutters kjøretur fra alpinsenteret. Her får du ro i sjela ved å være skjermet fra den mest hektiske delen av Hafjell, men likevel i nærhet til det meste.

Høghaugen Øvre har kort vei til et av Norges største alpinsenter. I tillegg har du skiløyper som går rundt hele hyttefeltet og kobles inn på resten av løypenettet.

500 meter unna hyttefeltet finner du Rakkelhanen Kafè som serverer utmerket mat og drikke med sitteplasser både ute og inne. Det er også kort vei til helårs og helgeåpen dagligvarebutikk ved Gaiastova.


Fra din nye hytte i Høghaugen Øvre har du utsikt mot sør og vest. Mot nord kan du se glimt av Jotunheimen og Rondane. Med andre ord har du oversikt. Terrenget er kupert, og karakteriseres av fin og velbevart vegetasjon mellom tomtene. Vi er opptatt av at all utbygging skjer på en slike måte at dette berøres minst mulig. Grunnen er naturligvis fordi vi bryr oss om naturen, men også for at du alltid skal kunne føle naturen tett på kroppen.

Hyttetomtene

Hyttefeltet er delt opp i to deler. Den øvre delen med 22 enkelttomter og 5 tuntomter som blir bygd ut i 2021. Den nedre delen er planlagt bygd ut i 2022. Til sammen er det planlagt 50 tomter på et samlet areal på 145,2 daa.

Akkurat nå er de første 17 tomtene til salgs!

Se alle våre hyttetomter i Hafjell

Tomtestørrelsene er fra 793 m² til 1472 m². Det er også regulert inn fire såkalte tuntomter fra 3727 m² til 8661 m².

Aktivitetstilbud i Hafjell

Bike park

Hafjell Bike Park er en av de ledende aktørene innen downhill i Norge. Det er 18 ulike nedfarter å velge mellom.

Alpint

Hafjell har kanskje et av Norges beste skianlegg, med løyper og nedfarter for alle ferdighetsnivåer.

Tur

Det finnes mange korte og lange turmuligheter i Hafjell. Ta gondolen opp, eller gå direkte fra hytta.

Rafting

Liker du fart og spenning? Det er ikke langt fra Øyer og opp til Sjoa hvor du kan prøve deg på rafting.

Hunderfossen

Hunderfossen Familiepark er en velkjent familiepark, med aktiviteter for alle aldre og over 60 attraksjoner.

Lilleputthammer

Lilleputthammer er en miniatyrversjon i skala 1:4 av Storgata i Lillehammer. Lilleputthammer ligger kun 10 minutter fra Hafjell Alpinsenter.

Rindalshytter

Rindalshytter har bygget den norske hyttedrømmen siden 1964 og har mange fine hytter å velge mellom når du kjøper hyttetomt i Høghaugen Øvre. Med lang erfaring og fokus på dialog og skreddersøm vil du få en hytte tilpasset egen personlighet, og som skiller deg ut fra alle de andre hyttene i området.

Du kan se de flotte hyttene fra Rindalshytter her

Du kan velge om du ønsker ferdig levert byggesett fra Rindalshytter, eller fiks ferdig med nøkkelen i døra. Med utgangspunkt i Rindalshytter sine standardmodeller kan din hytte også kunne tilpasses dine spesielle ønsker og behov.

Fyll inn skjema for å melde interesse

Fyll ut skjema for å last ned