Fritidsboliger og prospekter til salgs

Fritidsbolig på tuntomt

Helt ny energibesparende fritidsbolig med vannbåren gulvvarme. Energikarakter B og mulighet for grønt hyttelån!
Ferdigstilt

Prosjektert Lysthus

Nydelig Lysthus fra Rindalshytter
på en av Hafjells flotteste tomter!

H-hytte

Ny lekker hytte fra Rindalshytter med flott beliggenhet på Høghaugen Øvre.
Ferdigstilt

Prosjektert fritidsbolig på endetomt

Solrik og usjenert endetomt på Høghaugen øvre med prosjektert Langhus fra Rindalshytter.

Prosjekterte fritidsboliger på tuntomt

Nye energibesparende hytter med vannbåren gulvvarme, energikarakter B. Med mulighet for grønt hyttelån!

Ferdigstilt fritidsbolig på tuntomt

Rindalshytter AS har gleden av å presentere et nytt hyttekonsept på Høghaugen Øvre.

 En tradisjonsrik og arealeffektiv hytte med lite fotavtrykk, tilrettelagt for  vannbåren varme i gulv med varmepumpe og energibrønn.

Alle hyttene kan leveres med med varmepumpe og vannbåren varme som tilvalg.

Tuntomt 1 er et prosjekt bestående av 7 hytter. Alle hyttene kan leveres med varmepumpe og vannbåren varme. Med styring via app blir det enkelt å senke og øke temperaturen hjemmefra. Tenk så godt å komme frem til varm hytte? Gjennom bruk av energieffektive oppvarmingsløsninger gir denne hytta mulighet for grønt hyttelån.

Hyttene bygges i 2 etasjer, med 4 soverom og egen loftstue. Hytten er arealeffektiv med et samlet bruksareal på 110 kvm, med 61 kvm i første etasje og 49 i andre etasje. De har et tradisjonelt uttrykk med gode utsiktsforhold og godt lysinnslipp gjennom de store vindusflatene i oppholdsrom.

Om en ønsker større stue, og ikke har behov for 4 soverom, kan en ta bort soverom i første etasje slik at dette blir en del av stua. En romslig gang er alltid greit å ha i en fjellhytte. Med flislagt gulv og vannbåren gulvvarme blir dette rommet lunt og fint å komme inn i både for storfamilien og gjester. Utvendig bod er isolert og kan varmes opp om en ønsker det. På badet blir det en skyvedørsløsning som skiller av en del av rommet. Bak skyvedørene plasserer vi varmtvannsbereder, varmesentral og andre tekniske installasjoner. I tillegg er det plass til vaskemaskin/tørketrommel, rengjøringsutstyr og andre ting en ønsker å oppbevare eller tørke her. Loftstua blir et godt rom å trekke seg tilbake til for de som ønsker det. Med inngang fra det største soverommet har vi plassert en romslig bod.

Tomten grenser til friområde med ski og turløyper. Ski- og turløypene går i et fint, variert og lunt terreng og er en del av løypenettet til Nordseter, og Øyerfjell (Hafjell).

Det er etablert tilfartsløyper inn og ut av alpinanlegget.

Tilfartsløypene grenser til denne tomten. Det er noe variert helling på disse og man må regne med noe staking enkelte steder.

Mer informasjon om hyttene finner du ved å gå inn på prospektet, det finner du her.

Fyll inn skjema for å melde interesse

Fyll ut skjema for å last ned