Hvorfor du skal velge Høghaugen Øvre

10 gode grunner

Vi har samlet de topp 10 grunnene til å velge å bygge hytte i Høghaugen Øvre i Hafjell. Selvfølgelig finnes det flere grunner, men dette synes vi gjør vårt hyttefelt unikt.

1. Familievennlig

Høghaugen Øvre hyttefelt passer perfekt til de som elsker å samle familien rundt seg. Her er det aktiviteter for alle.

2. Rolig og skjermet, samtidig nærhet til det meste

Høghaugen Øvre ligger skjermet til i Hafjell Sør. Du kan ha en aktiv og actionfylt dag i alpinbakkene om vinteren eller sykle den spennende i Bike Parken om sommeren og komme hjem til hytta i rolige og stille omgivelser der du kan nyte kveldene.

3. Flotte solforhold og fin utsikt

Hyttefeltet har svært god solgang og flott utsikt med sør, vest og nordover mot Jotunheimen og Rondane. Her får du strålende sol omtrent hele dagen og på kvelden kan du nyte en fantastisk solnedgang etter en lang dag ute.

4. Nærhet til alpinbakker

Høghaugen Øvre er ikke langt fra et av Norges største alpinsenter som gir deg kort vei til mange nedfarter.

5. Nærhet til naturen

Høghaugen Øvre har store interne friarealer og de aller fleste tomtene grenser direkte til disse. Terrenget har mange fine furutrær og utbyggingen skal skje på en slik måte at terreng, natur og vegetasjon berøres minst mulig.

 6. Rindalshytter

Rindalshytter har bygget den norske hyttedrømmen siden 1964. Kjøper du hyttetomt i Høghaugen Øvre kan du velge mellom lekre hytter i forskjellige størrelser og stil.

Se hyttene til Rindalshytter

7. Rakkelhanen

Rakkelhanen er en restaurant og kafè kun 500 meter fra hyttefeltet. Her får du servert meget god mat i en hyggelig og rolig atmosfære. Rakkelhanen har både sitteplasser inne og ute.

8. Langrennsløyper

Det vil gå skilypetrasé rundt hyttefeltet som gjør at du lett kan ta på deg langrennsskiene utenfor hyttedøra og gå rett ut i skiløypene.

9. Øyerfjellet

Øyerfjellet er et utrolig flott fjellområde med mange muligheter. Du kan gå lange fjellturer, sykle eller prøve fiskelykken i en av flere fiskevatn eller elver.

10. Øyer og Lillehammer

Lillehammer ligger kun 15 minutters kjøring fra Høghaugen Øvre. Der finner du en trivelig handlegate og andre attraksjoner og aktiviteter. Øyer sentrum er kun en kort kjøretur unna.

Se hyttetomtene

Fyll ut skjema for å last ned