Fritidstomter til salgs

7 fritidsboliger til salgs i Høghaugen Øvre

Tuntomt 1

Rindalshytter AS har gleden av å presentere et nytt hyttekonsept på Høghaugen Øvre. En tradisjonsrik og arealeffektiv hytte med lite fotavtrykk og vannbåren varme i gulv. 

Tuntomt 1 er et prosjekt bestående av 7 hytter. Alle hyttene leveres med varmepumpe og vannbåren varme. Med styring via app blir det enkelt å senke og øke temperaturen hjemmefra. Tenk så godt å komme frem til varm hytte? Gjennom bruk av energieffektive oppvarmingsløsninger gir denne hytta mulighet for grønt hyttelån. Mer informasjon finner du i prospektet, under «nyttige lenker».

Hyttene bygges i 2 etasjer, med 4 soverom og egen loftstue. Hytten er arealeffektiv med et samlet bruksareal på 110 kvm, med 61 kvm i første etasje og 49 i andre etasje. De har et tradisjonelt uttrykk med gode utsiktsforhold og godt lysinnslipp gjennom de store vindusflatene i oppholdsrom. 

Hytte i Høghaugen ØvreHytte interiørHytte kjøkken

Om en ønsker større stue, og ikke har behov for 4 soverom, kan en ta bort soverom i første etasje slik at dette blir en del av stua. En romslig gang er alltid greit å ha i en fjellhytte. Med flislagt gulv og vannbåren gulvvarme blir dette rommet lunt og fint å komme inn i både for storfamilien og gjester. Utvendig bod er isolert og kan varmes opp om en ønsker det. På badet blir det en skyvedørsløsning som skiller av en del av rommet. Bak skyvedørene plasserer vi varmtvannsbereder, varmesentral og andre tekniske installasjoner. I tillegg er det plass til vaskemaskin/tørketrommel, rengjøringsutstyr og andre ting en ønsker å oppbevare eller tørke her. Loftstua blir et godt rom å trekke seg tilbake til for de som ønsker det. Med inngang fra det største soverommet har vi plassert en romslig bod.

Høghaugen Øvre er et nytt område i Hafjell med en attraktiv og usjenert beliggenhet ca 700 moh. Her vil du få følelsen av ro og fred. Tomtefeltet ligger sørvestvendt på en høyde der hyttene får god utsikt og meget gode solforhold. Dette er en fantastisk plass for å samle familie og venner – både for aktive og late dager, sommer som vinter. Det er ski in & ski out til et av landets beste alpinanlegg, samtidig som det får ski in & out langrenn via tilkomstløypa og ut i langrennsnettet.

Mer informasjon om hyttene finner du ved å gå inn på prospektet, det finner du her.

Fyll ut skjema for å last ned