Om Høghaugen Øvre Hyttefelt

Hyttefeltet i Hafjell Sør

Høghaugen Øvre er hyttefeltet for deg og din familie. Store tomter med fantastisk utsikt og gode solforhold, samt nærhet til naturen gjør vårt hyttefelt i Hafjell Sør til en perle på fjellet.

Lokasjon

Du finner oss i Hafjell Sør – kun 5 minutters kjøretur fra alpinsenteret. Her får du ro i sjela ved å være skjermet fra den mest hektiske delen av Hafjell, men likevel i nærhet til det meste.

Høghaugen Øvre har kort vei til et av Norges største alpinsenter. I tillegg har du skiløyper som går rundt hele hyttefeltet og kobles inn på resten av løypenettet.

500 meter unna hyttefeltet finner du Rakkelhanen Kafè som serverer utmerket mat og drikke med sitteplasser både ute og inne. Det er også kort vei til helårs og helgeåpen dagligvarebutikk ved Gaiastova.

Fra din nye hytte i Høghaugen Øvre har du utsikt mot sør og vest. Mot nord kan du se glimt av Jotunheimen og Rondane. Med andre ord har du oversikt. Terrenget er kupert, og karakteriseres av fin og velbevart vegetasjon mellom tomtene. Vi er opptatt av at all utbygging skjer på en slike måte at dette berøres minst mulig. Grunnen er naturligvis fordi vi bryr oss om naturen, men også for at du alltid skal kunne føle naturen tett på kroppen.

Høghaugen UtsiktSki og familieHøghaugen sommerHøghaugen sommer

Hyttetomtene

Hyttefeltet er delt opp i to deler. Den øvre delen med 22 enkelttomter og 5 tuntomter som blir bygd ut i 2021. Den nedre delen er planlagt bygd ut i 2022. Til sammen er det planlagt 50 tomter på et samlet areal på 145,2 daa.

Akkurat nå er de første 17 tomtene til salgs!

Tomtestørrelsene er fra 793 m² til 1472 m². Det er også regulert inn fire såkalte tuntomter fra 3727 m² til 8661 m².

Aktiviteter rundt Høghaugen Øvre

Selv om hyttefeltet ligger i et skjermet og rolig område, er det aldri langt til spennende aktiviteter og opplevelser som alle kan ta del i. 

Vinteraktiviteter Høghaugen ØvreVinteraktiviteter Høghaugen Øvre

Vinter

Det er kort vei til alpinbakkene og dermed fungerer Høghaugen Øvre midt i blinken som en base for de som liker lange, solfylte vinterdager i bakken. Hafjell alpintsenter har totalt 31 nedfarter som passer til alle aldre og ferdighetsnivå.

For noen vil langrenn være en mer aktuell aktivitet. Rundt Høghaugen Øvre vil det alltid være oppkjørte skiløyper som er koblet opp mot et større løypenett på hele 600 km. Dersom du ønsker å starte skituren litt høyere opp er det kun få minutters kjøretur til store parkeringsplasser ved Gaiastova, Ilsetra eller Pellestova. 

Sykkel i HafjellSykkel i Hafjell

Sommer

Om sommeren kan du ta gondolen opp på Øyerfjellet og vandre innover de fantastiske fjellviddene. Eller du kan tråkke i vei med sykkelen – omringet av frodig furuskog og deilig utsikt. Hafjell har også sin egen Bike Park for den som ønsker en mer fartsfylt tilnærming til sykling. Her har du 15 løyper med varierende vanskelighetsgrad.

Er du en fiskeentusiast? På Øyerfjellet har du i så fall svært gode sjanser for å få fisk, da det her er til sammen 50 fiskevann, og over 100 km med elver og bekker. Gudbrandsdalslågen byr også på ypperlig ørretfiske!

Hafjell Golf finner du en kort kjøretur unna. Golfbanen er en 9 hulls skogs/parkbane med høy kvalitet.

Bygg din drømmehytte fra Rindalshytter

RindalshytterRindalshytter gapahukHytte RIndalshytterStavlaft RIndalshytter

Rindalshytter har bygget den norske hyttedrømmen siden 1964 og har mange fine hytter å velge mellom når du kjøper hyttetomt i Høghaugen Øvre. Med lang erfaring og fokus på dialog og skreddersøm vil du få en hytte tilpasset egen personlighet, og som skiller deg ut fra alle de andre hyttene i området. 

Du kan velge om du ønsker ferdig levert byggesett fra Rindalshytter, eller fiks ferdig med nøkkelen i døra. Med utgangspunkt i Rindalshytter sine standardmodeller kan din hytte også kunne tilpasses dine spesielle ønsker og behov.

Fyll ut skjema for å last ned